Tuesday, July 13, 2010

Balik dari UM, Letih Tapi Hepi :)

Hari ni pegi UM buang masa lagi, sebab SKR tak kuarkan lagi surat rasmi aku selaku budak Fak Sains, maka aku amik keputusan untuk rilek-rilek dulu sementara peluang masih ada. Hahah.

Tapi pegi jugak UM, ingatkan nak amik duit derma daripada insan-insan mulia, tapi pemegang amanah bizi, tak sempat nak jumpa untuk cash kan pitis aku. Esok tu weh!

Lepas tu pergi Celcom Center cawangan Bangunan Atlan, jalan Ampang, redeem Blue-Bear. Ni second bear aku dapat, hari tu masa memula beli broadband dapat, aku amik Argentina, ni aku topap usage Broadband celcom hari tu, dapat gak lagi, aku amik SPain la sebab dorang menang. Gambar beruang itu tak dapat nak share sebab aku punye hanset ada kamera tapi kabel takde.

Hepi sebab ada dapat dua rezeki hari ni.

1.       Ada orang dah beli helmet aku. Brader tu memang tak sabar-sabar nak pakai helmet ye, kol aku bape kali ntah. Hoho. Sabar ye bro Awie, nanti 2,3 hari insya Allah barang sampai dari Jepang.

2.       Dapat tawaran untuk lukis komik bagi KomikNiaga. Tapi diorang bagi aku task luh suh lukis karikatur, kire cam interview la ni. Hao3.. Cuak kang tak jadi, malu dan melepas ah aku. Bakat, sila menjadi ok?

Esok pegi UM lagi tak? Pegi la nak kutip duit derma tu, dan mungkin akan berkenal-kenal dengan junior kosmet baru. Aku freshie balik. Yeah.

 

 

 

 

p/s: esok ada orang buat speaker’s corner kat bus stop belakang library UM, datang lah. Mungkinkah aku mencapab? hahahahaha.

2 comments:

  1. aidi-safuan.blogspot.comJuly 13, 2010 at 10:14 PM

    owh, ada bakat melukis ke? nak tengok gak plz~

    ReplyDelete
  2. bakat sedang tidor...haih tensen..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails